Hvem er vi

 

Mere om de enkelte musikere nedenfor
Gert Hemmingsen, Peter Wassard, Karsten Odd Jensen og Peter Boisen

De tre oprindelige medlemmer af GentleJazz.dk, Peter Wassard på saxofoner og klarinet, Karsten Odd Jensen på guitar og Gert Hemmingsen på kontrabas, fandt sammen i slutningen af 2017 for at opfylde deres fælles ønske om at udvikle et nyt orkester baseret på melodiske jazz-standards med megen fokus på flotte, udvidede harmonier. Peter Bojsen på trommer kom til i slutningen af 2019 for at tilføre orkestret en solid og rytmefast bund.

Mere om de enkelte musikere nedenfor:

Peter Wassard | tenorsax, altsax og klarinet

Peter blev medlem af et jazzband første gang som 14-årig. Har siden spillet i en række orkestre i stilarter fra traditionel jazz over swing, latin og funk til optræden som gæst i rockbands.Swing og latin er det, der ligger hjertet nærmest, men gode melodier og musik som swinger er det, der giver musik kvalitet uanset stilart.
Peter bor i Sletten/Humlebæk.

 

Karsten Odd Jensen |guitar

Karsten har spillet blues siden han var meget ung og opdagede jazzguitaren og de spændende jazzakkorder i slutningen af 70’erne. I 80’erne var han stærkt inspireret af den danske musiker og komponist John Tchicai, som arrangerede internationale free-form jazz-workshops på Kunsthøjskolen i Holbæk. Karsten har spillet i både større og mindre grupper og i mange forskellige stilarter. I GentleJazz breder han et skridsikkert swing og bossa nova akkord-tæppe ud under solisten. Karsten bor i Hørsholm.

Gert Hemmingsen | kontrabas

Gert har spillet jazz siden gymnasietiden i sidste halvdel af 1960’rne. Efter ingeniørstudier, familiedannelse og udlandsophold genoptog han jazzen, da han flyttede til Hørsholm i 1983 og begyndte at spille kontrabas i et lokalt jazz-orkester frem til 2005. Herudover har han optrådt på gæstevisit i forskellige andre jazzgrupper, ligesom han har spillet irsk folkemusik og i et rock-blues band. I GentleJazz lægger han et solidt, rytmisk fundament under de musikalske udfoldelser. Gert bor i Hørsholm.

Peter Bojsen | trommer og slagtøj

Peter Bojsen har spillet trommer i ca. 40 år med mange forskellige musikere og er uddannet hos den legendariske janitshar Bent Lylloff oa. privatlærere samt ved 2 års studie-ophold i Los Angeles. Han har også selv undervist masser af vakse børn, unge og voksne i trommespil og rytmik. Har indtil videre mest gjort sig i genrerne blues, rock, soul, disco, fusion, men er frisk på at få spillet en masse Gentlejazz. Peter bor i Kokkedal.
Gentlejazz! Nu med slagtøj på!

 

 

 2,423 total views,  1 views today