GentleJazz.dk består af Peter Wassard, saxofoner og klarinet, Karsten Odd Jensen guitar, Gert Hemmingsen, kontrabas/Silent Bass og Peter Bojsen, trommer og perkussion.

Vi har hver især spillet i mange forskellige grupper og har haft spillejobs i alle tænkelige sammenhænge – jazzklubber, friluftskoncerter, firmareceptioner, bryllupper og runde fødselsdage, endda ved særarrangementer såsom underholdning på en turbåd i Københavns Havn.

 

Peter Wassard | tenorsax, altsax og klarinet

Peter blev medlem af et jazzband første gang som 14-årig. Har siden spillet i en række orkestre i stilarter fra traditionel jazz over swing, latin og funk til optræden som gæst i rockbands.Swing og latin er det, der ligger hjertet nærmest, men gode melodier og musik som swinger er det, der giver musik kvalitet uanset stilart.
Peter bor i Sletten/Humlebæk.

 

Karsten Odd Jensen | guitar

Karsten har spillet blues siden han var meget ung og opdagede jazzguitaren og de spændende jazzakkorder i slutningen af 70’erne. I 80’erne var han stærkt inspireret af den danske musiker og komponist John Tchicai, som arrangerede internationale free-form jazz-workshops på Kunsthøjskolen i Holbæk. Karsten har spillet i både større og mindre grupper og i mange forskellige stilarter. I GentleJazz breder han et skridsikkert swing og bossa nova akkord-tæppe ud under solisten. Karsten bor i Hørsholm.

Gert Hemmingsen | kontrabas / Silent Bass

Gert har spillet jazz siden gymnasietiden i sidste halvdel af 1960’rne. Efter ingeniørstudier, familiedannelse og udlandsophold genoptog han jazzen, da han flyttede til Hørsholm i 1983 og begyndte at spille kontrabas i et lokalt jazz-orkester. Herudover har han optrådt på gæstevisit i forskellige andre jazzgrupper. I GentleJazz lægger han et solidt, rytmisk fundament under de musikalske udfoldelser, hvor kontrabassen på det seneste er afløst ef en Yamaha Silent Bass. Gert bor i Hørsholm.

Peter Bojsen | trommer og percussion

Peter Bojsen har spillet trommer og percussion i ca. 40 år med mange forskellige musikere og er uddannet hos den legendariske janitshar Bent Lylloff oa. privatlærere samt ved 2 års studie-ophold i Los Angeles. Han har også selv undervist masser af vakse børn, unge og voksne i trommespil og rytmik. Har udover jazzen også gjort sig i genrerne blues, rock, soul, disco, fusion. Peter bor i Kokkedal.

 

 

Loading